Reserveringen

Reserveren is alleen online mogelijk via ‘Book now’ op www.escaperoomveghel.nl.

Mocht u hierover vragen hebben of heeft u hulp nodig, dan zijn wij te bereiken op 
06 208 374 28 of per e-mail: 
info@escaperoomveghel.nl

Na het maken van een reservering ontvangt u een bevestigingsmail. Hierin staan alle gegevens van uw reservering inclusief informatie over de locatie. Parkeren is overigens gratis. Let op, de bevestigingsmail kan in uw spamfolder terecht komen. Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen, dan is de reservering ook niet definitief. In dat geval willen wij u vragen telefonisch contact met ons op te nemen.

Annuleringen
Kosteloos annuleren is mogelijk tot 96 uur voor aanvang van uw reservering tot 20 personen, daarna zal er 50% in rekening worden gebracht. Annuleren is alleen mogelijk door te mailen naar info@escaperoomveghel.nl. U krijgt altijd een ontvangstbevestiging.
Voor groepen vanaf 20 personen is kosteloos annuleren alleen mogelijk tot 10 dagen voor aanvang (240 uur) daarna zal 50% in rekening gebracht worden van de totale offerte. Alle gemaakte kosten bij derden zal één op één worden doorgezet.

Veiligheid
Deze real life experience is een spel met een spannende ambiance en kan door sommige mensen als eng worden ervaren. Er zullen echter geen situaties ontstaan waarin u daadwerkelijk gevaar loopt. Escape Room Veghel is een geschikte activiteit voor zwangere vrouwen en ouderen (leeftijd 65+), maar niet uitgerust voor mindervaliden. Tevens worden kinderen jonger dan 15 jaar alleen toegelaten onder begeleiding van volwassenen.

Geheimhouding
Het oplossen van de puzzels en het ontsnappen uit de kamer geeft veel voldoening. Gun dit plezier ook uw vrienden, familie en collega’s en geef dus geen geheimen en/of oplossingen prijs.

Gebruik alcohol & drugs
Tijdens het spel is het gebruik van alcohol en/of drugs verboden. Wanneer een medewerker van de Escape Room Veghel twijfelt aan de gesteldheid van de deelnemer, heeft de medewerker het recht deze deelnemer te weigeren zonder restitutie.

Schade
Escape Room Veghel is niet verantwoordelijk voor eventuele opgelopen schades in of buiten de Escape Room. Ben daarom ten allertijden voorzichtig in de kamer. U hoeft nergens op te klimmen of aan te hangen om mysteries op te lossen.

 

Terms and conditions 16 juni 2015.